Beta

Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës

Boulevard du Pont-d'Arve 40
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës (ShSShGj) është shoqatë jo-fitimprurëse dhe ka për qëllim ndërlidhjën e studentëve shqiptarë të Gjenevës. Ajo përpiqet të shfrytëzoj resurset e saj për të ndihmuar studentët në fillimin e jetës së tyre akademike dhe në vazhdim. Ajo ndihmon në ndërgjegjësimin e nxënësve në nivele të ndryshme të arsimit rreth rëndësisë së arsimit të lartë, dhe orientimimin e tyre. Qëllimet e saj realizohen kryesisht përmes konferencave, debateve akademike dhe kulturore, shfaqjeve artistike. E gjithë kjo, e mbështetur në kulturën dhe traditën shqiptare.

Detajet

Viti i themelimit
2002
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter