Beta

Shoqata Greikoci

Unterer Grundweg 6
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Greikoci synon përmirësimin e jetës shoqërore në fshatin Greikoc (komuna e Therandës – Republika e Kosovës) dhe organizon tubime të ndryshme për mërgatën e fshatit Greikoc. Synimet tona janë senzibilizimi i shoqërisë për të kontribuar në mirëmbajtjën e ambientit, mirëmbajtjën e infrastrukturës së fshatit, mirëmbajtjën objekteve të kultit, mbështetjën aktivitetet sportive dhe mbështetjën e aktiviteteve kulturore.

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter