10 vjet pavarësi me shoqatën “Greikoci”

“Me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, Shoqata Greikoci organizon manifestim për ta shënuar këtë datë historike me datën 17 Shkurt 2018, ditë e shtunë në Wettingen AG (Zvicër) duke filluar nga ora 19:00 në Hotel Winkelried. Ftohën miq e dashamirë nga të gjitha trojet shqiptare që të marrin pjesë në këtë event kulturor.
Të ftuar në këtë mbrëmje do të kemi këngëtarë të ndryshëm: Majlinda Kurtishaj, Adem Kicaj, Shqiptona Behluli, Dile Zabeli, Florim Demaj, Jemin Lushaj, Shpresim Veseli, Bledona Kuqi dhe grupi i vallëzimit “RINIA”.
Mirë se vini! Me nderime,
Shoqata Greikoci”