Beta

Shoqata Kraja

7851 82nd Street
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Kraja eshte shoqate kulturore humanitare qe ka qellim te sherbeje komunitetit Krajan (Mali Zi) ne vendlindje dhe ne diaspore duke promovuar vlerat komtare dhe duke investuar ne edukim dhe ringjallje ekonomike ne vedlindje, Poeashtu Shoqata Kraja i jep rendesi aspektit humanitare duke organizuar shperndarjen e paketave ushqimore per te familje ne varfri dhe duke mbledh fonde per te semure dhe dhe atyre qe jane pa strehim.

Detajet

Viti i themelimit
1992
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Program Implementation
Mediat Sociale
Facebook Twitter