Shoqata “Kraja” për herë të parë në “Albanian Parade 2018” me “Float”

Shoqata “Kraja” në mbledhjen e së Shtunës të dates 21 Prill, 2018 morri vendimin që këtë vit të marr pjesë në Paraden Shqipetare me shket (float) pasi qe u arrit të mblidhen fonde të mjaftushme nga bashkatëdhetarët tanë në New York. Parada Shipetare do të mbahet diten e Shtunë me 9 Qërshor 2018 duke filluar nga ora 9 e mëngjesit. Aty, Shoqata “Kraja” do të shfaqë traditën Krajane me kengë, valle dhe veshje tradicionale .

Ju mirëpresim të gjithëve.

Lista e donatorve që e bënë të mundur pjesmarrjen e Shoqatës “Kraja”:

Caf Boli

Dul Perashi

Arben Cura

Shuqo Braca

Samih Kanaqi

Adnan Huti

Hysejn Kraja

Xhel Boli

Xhevat Berjashi

Agim Cana

Safet Mustafa

Nefail Perashi

Mirsad Kovaçi

Fadil Nikezi

Osman Markashi

Vedat Gjençiqi

Ahmet Vela

Egzon Doda

Sal Gjenashi

Qemal Demiri