Beta

Shoqata Kulturo-Sportive ''Arbëria''

Bürgergasse 13, Vienna, Austria
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Klubi i shahut ''Arbëria'' ka përqëllim promovimin e kulturës dhe sportit.

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Events
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter