Beta

Shoqata kulturore "Atdheu"

Allmendstrasse 170, Thun, Switzerland
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata ''Atdheu'' është shoqatë kulturore, e cila angazhohet për ta ruajtur identitetin kombëtar përmes artit dhe kulturës.

Detajet

Viti i themelimit
2009
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Art and Culture
Mediat Sociale
Facebook Twitter