Shoqata “Atdheu” feston 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Shoqata Kulturore “Atdheu” në Zvicër më 23 shkurt 2019 organizon një mbrëmje kulturore për të festuar 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës. Të gjithë të interesuarit që duan të na bashkohen në këtë festë të madhe për popullin shqiptar, ju njoftojmë që programi është i mbushur me këngë dhe valle.

Për vallet popullore do të kujdesmi ne, pra shoqata “Atdheu” dhe Shoqata Bashkimi, duke ofruar para jush një shfaqje të bukur shqipe. Kurse, këngëtari Vedat Shabani së bashku me bandin e tij do të kujdesen në përzgjedhjen e këngëve.

Hyrja për jo anëtarët është 1o EUR.