Beta

Shoqata Kulturore Nënë Tereza

Ski Åsveien 11A
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata kulturore "Nena Tereza" promovon dhe ruan trashegimine kulturore shqiptare permes aktiviteve per arte dhe kulture.

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Vendi i Veprimit
Norway
Aktivitetet
Art and Culture
Mediat Sociale
Facebook Twitter