Gëzuar pavarësia e Kosovës 2019

Shoqata Kulturore Shqiptare Norvegjeze “Nënë Tereza” në Ski të Norvegjisë organizon manifestimin e Pavarësisë së Kosovës 2019 ku do të jenë prezentë grupi i valleve “Shqiponjat” nën ombrellën e shoqatës si dhe shkolla shqipe me programin e tyre. Gjatë kësaj mbrëmje do të na argëtojë Bajram Gigolli.

Ngjarje organizohet më 16 shkurt, nga ora 19:00. Hyrja për të rritur 150 NOK.

Për detaje, ju lutem klikoni këtu.