Beta

Shoqata Kulturore Sportive Shqiptare në Gelsenkirchen e.V.

Gelsenkirchen, Germany
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Kulturore Sportive Shqiptare Gelsenkirchen e.V. angazhohet në promovimin dhe rruajtjen e identitet kombëtar përmes artit, kulturës dhe sportit.

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Art and Culture
Events
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter