Beta

Shoqata kulturore ''TIRANA'' në Malmo

fosievägen 29(bottenvåning) 214 31 Malmö
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi i shoqatës është të prezantojë më të mirën nga Shqipëria, kulturën dhe dëshirën për zhvillimin dhe përhapjen e kësaj kulture në qytetin ku jetojmë, si dhe të ndihmojë të rinjtë shqiptarë të bëhen pjesëmarrës aktiv në shoqëinë ku ata kanë zgjedhur të jetojnë së bashku me familjet e tyre.

Shoqata është ngritur mbi baza vullnetare dhe ka datën e lindjes 3 shkurt 2003. Iniciativa u mor nga një grup shqiptarësh të ardhur nga Shqipëria, pas viteve '90 por që shumë shpejt u bë e dashur për të gjithë shqiptarët që jetojnë në Suedi dhe për ata që tregonin interes për Shqipërinë. Të gjithë ata që pranojnë statusin e shoqatës, janë të mirëpritur të bëhen pjesë e saj dhe aktiviteteve që shoqata organizon. Ne jemi bashkëveprues të zellshëm me të gjitha shoqatat, shqiptare dhe suedeze në malmö, Värnamo, Lund, Helsingborg, Stockholm e të tjera.

Detajet

Viti i themelimit
2003
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Sweden
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter