Beta

Shoqata Studenti Cyrih

Rämistrasse 71
Gjejë në hartë
  • 2

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata „Studenti“, e themeluar në vitin 2000, është një shoqatë e krijuar për studentët dhe prej studentëve shqiptar në Cyrih. Shoqata është e akredituar në Universitetin e Cyrihut.
Qëllimi kryesor i shoqatës është përkrahja, rrjetizimi, bashkëpunimi dhe komunikimi mes studentëve shqiptar. Për ta arritur këtë qëllim, shoqata „Studenti“ organizon vazhdimisht evenimente të cilat mundësojnë njohjen e studentëve në mes veti.
Mes tjerash, „Studenti“ organizon ligjerata të ndryshme gjatë semestrave, festa të ndryshme, si dhe udhëtime.
Studentët që nuk kanë prejardhje shqiptare dhe janë të interesuar në shoqatën tonë, janë të mirëseardhur të marrin pjesë në evenimentet e shoqatës.

Detajet

Viti i themelimit
2000
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
Kosovo
Macedonia the former Yugoslav Republic of
Switzerland
Aktivitetet
Communications
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter