Beta

Albanian American National Organization

NA
Gjejë në hartë
  • 2

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi ynë është të festojmë traditat Shqiptare, të inkurajojmë shoqëri dhe unitet në mes të gjithë Shqiptaro-Amerikanëve dhe të edukojmë popullatën e gjerë për prejardhjen Shqiptare.