Konventa për forcimin e komunitetit shqiptar në Amerikë

Të dashur miq, ju kujtojmë që tani mund te blini biletat për konventën tonë në Washington, DC ne datat 3-5 Gusht, 2018. Festoni me ne një fundjave te këndshme ne Kuvendin e 72te te organizatës tonë. Për shume dekada AANO ka patur qëllim të forcojë komunitetin Shqiptar në Amerike / Kanada nëpërmjet bursave universitare dhe evenimenteve kulturore. Mbështetja juaj është shume domethënëse për ne në këtë mision kaq te rëndësishëm. 

Për më shumë: http://organizatatshqiptare.org/4536/