Beta

Albanian American National Organization

NA
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi ynë është të festojmë traditat Shqiptare, të inkurajojmë shoqëri dhe unitet në mes të gjithë Shqiptaro-Amerikanëve dhe të edukojmë popullatën e gjerë për prejardhjen Shqiptare.

Detajet

Viti i themelimit
1946
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Advocacy
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter