Beta

Aktivistët Shqiptar në Unia Berner Oberland

Aarestrasse 40
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Grupi i sindikalistëve shqiptar në Unia zhvillon aktivitete për temat sindikale dhe politike në gjuhën shqipe për dhe me anëtarët shqiptar të sindikatës Unia në regjionin Berner Oberland.

Detajet

Viti i themelimit
2009
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Consulting/Training
Mediat Sociale
Facebook Twitter