Beta

Albanian Professionals in DC

None
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Profesionistët Shqiptarë në Washington DC është një grup i cili ka për qëllim të lidh së bashku dhe të afroj komunitetin Shqiptarë në DC.

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Communications
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter