Beta

Asociación de los Albaneses en España

Calle Martires Concepcionistas
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata e Shqiptarëve në Spanjë ka për objektiva parësorë:
- Të përmirësojë/fuqizojë marrëdhëniet e brëndshme të komunitetit shqiptarë në Spanjë​, marrëdheniet me shtetin Spanjoll dhe me shtetin Shqiptarë.
- Të mbrojë/punojnë për përcjelljen e traditave shqiptare tek brezat e rinj (kryesisht gjuhën shqipe).
- Të ndihmojë (brënda mundësive) çdo shqiptarë që deshiron të jetojë në Spanjë.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Spain
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter