Beta

Federata e Shoqatave Shqiptare në Greqi

Kapodistriou 38
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Federata është Organizatë Joqeveritare dhe Jo politike. Qëllimi i saj është ruajta e identitetit dhe mbrojtja e të drejtave të emigrantëve shqiptarë në Greqi.

Detajet

Viti i themelimit
2004
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Greece
Aktivitetet
Advocacy
Mediat Sociale
Facebook Twitter