Beta

Gazeta Horizonte Unia

Weltpoststrasse 20 3000 Bern 15
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Horizonte është gazetë e Sindikatës Unia për anëtarët Migrant, dhe botohet 7 herë në vit në pesë gjuhë: shqipe, spanjolle, portugeze, turke dhe serbokroate.

Horizonte informon për aktivitetet sindikale, kontratat e punës, zhvillimet rrethë kushteve të punës, politikën e migracionit dhe integrimit dhe ngjarjet në vendlindje.

Detajet

Viti i themelimit
2013
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Consulting/Training
Policy Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter