Beta

Gruaja Energji Pozitive

Saumackerstrasse 77, 8048 Zürich, Switzerland
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Gruaja Energji Pozitive është themeluar në vitin 2013. Qëllimi ynë është integrimi i grave, fëmijeve dhe gjysheve në shoqërinë zvicrane.
Aktivitet e shoqatës janë: literaturë, sportë, kulturë.

Ne po ashtu punojmë ta ndalojmë asimilimin ndaj shqiptarëve me anë të mekanizmave të ndryshëm.

Detajet

Viti i themelimit
2013
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter