Gruaja Pozitive organizim me gratë për pavarësinë e Kosovës

Shoqata Gruaja Pozitive organizon më 22 shkurt 2017 takim me gratë për nder të 9 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Për më shumë informata kontaktoni në tel: 0797589459 dhe në Facebook me Zarije Zenuni Bajrami.