Beta

Lobi Euroatlantik- Shqiptar

12345 North Main St.
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Fokusi i lobit është të organizojë aktivitete në fushën e ekonomisë, punës, biznesit, interesa të organizuara në fushat sociale, në fushën e kohës së lirë, në fushën e kulturës ,shkencës, organizimin e seminarëve dhe debateve publike.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Norway
Aktivitetet
Advocacy
Events
Fundraising
Investment/Business Development
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter

Shkrimet