Beta

Qendra e Kulturës Shqiptare

Via L L Colli 12, italy Torino, 10100
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qendra Kultuore Shqptare në Itali është krijuar nga një grup intelektualëve, artistëve dhe punonjësve.
Qendra aktualisht është e pranishme në Piemonte dhe Lombardia, por ajo kryen veprimtarinë e saj edhe në pjesët e tjera të territorit kombëtar të Italisë në bashkëpunim dhe mbështetja nga komunitetet lokale.

Për realizimin e aktiviteteve të saj, qendra gëzon mbështetjen dhe bashkëpunimin e organizatave të ndryshme, publike dhe private, në Itali dhe Shqipëri.

Aktivtet e shoqatës: Muzikë, Literaturë, Kinema, Konferenca dhe Takime.

Detajet

Viti i themelimit
2003
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Research/Development
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter