Promovohet libri ”Prijës fetarë dhe shpirtërorë shqiptarë”

Qendra Shqiptare për Integrim kulturë dhe Religjion në Lozanë promovon librin me titull: ”Prijës Fetarë dhe Shpirtërorë”.

Promovimi i librit është më 18 shkurt 2017 nga ora 18:00 në Lozanë.

Për me shumë informata këtu e keni linkun http://www.albinfo.ch/llozane-promovohet-libri-prijes-fetare-dhe-shpirterore-shqiptare/?%3E