Beta

Shkolla shqipe "Faik Konica"

Namur, Belgium
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shkolla shqipe "Faik Konica" në Namur të Belgjikës është në kuadër të Shoqatës Nëna Tereza. Qëllimi jonë që t'i edukojmë gjeneratat e reja për gjuhën dhe rrënjët e gjuhës shqipe.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Other
Vendi i Veprimit
Belgium
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter