Beta

Shoqata kulturore Dielli Demokristian

Friedrich Kaiser Gasse 43/4
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 2

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Duke i vendosur vetes për qëllim, në radhë të parë, informimin e opinionit lidhur me aktivitetet e komunitetit shqiptar në Austri dhe duke dashur që në këtë vend alpin të promovojmë vlerat e vërteta të artit dhe kulturës shqiptare, NE - një grup i të rejave dhe të rinjve, kryesisht studentë dhe aktvistë shqiptarë në Vjenë, në qershor të vitit 2010 botuam numrin e parë të revistës në formë elektoni

Detajet

Viti i themelimit
2010
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Communications
Mediat Sociale
Facebook Twitter