Beta

TOKA

Meto Bajraktari Street No 4-1
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Misioni i TOKAs është që ta ndihmojë shoqërinë kosovare duke investuar në rininë e saj.

TOKA është e inspuruar nga puna e organizatave ndërkombëtare si Eden Project,Scouts dhe NuVu, të cilat aplikojnë metoda interaktive dhe aktive të edukimit të të rinjëve. Këto përfshijnë:

-Programe të inspiruara nga natyra – duke pasë interakcion me ujin, tokën dhe gjallesat
-Lojë dhe punë me materiale si druri, metali dhe tekstili
-Programe kreative si aktrimi, muzika, literatura
-Dhe shumë më shumë….

Një vlerë kyçe për TOKA është diverziteti, të cilin e stimulojmë dhe zhvillojmë ndërmjet pjesëmarrësve dhe hisedarëve që vijnë nga rrethana të ndryshme.

Duke marrë pjesë në programe të TOKAs, pjesëmarrësit…

-Ndërtojnë vetbesimin dhe besimin në të tjerët
-Mësojnë gjëra të reja
-Zbulojnë pasionet dhe talentet e tyre

Detajet

Viti i themelimit
2013
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter