Beta

VLERA ( Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë )

Rue du Relais, 22
Gjejë në hartë
  • 3

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

1. Bashkimin e të gjithë studentëve shqiptarë në Belgjikë.

2. Krijimin e lidhjeve profesionale dhe shoqërore mes studentëve.

3. Organizimin e ngjarjeve të ndryshme prej atyre me karakter edukativo-arsimor deri tek ato argëtuese.

4. Reagimin e përbashkët të studentëve shqiptarë në Belgjikë në lidhje me mërgatën tonë në Belgjikë si dhe me ngjarje të natyrës madhore në trojet shqiptare.

5. Vetëdijësimin e nxënësve dhe prindërve shqiptarë në lidhje me rëndësinë e studimit, si dhe mundësitë që ofron shteti belg për të studiuar.

6. Riorganizimin dhe rizgjimin e mërgatës shqiptare në ruajtjen dhe përhapjen e vlerave gjuhësore e kulturore.