Zgjedhjet e përgjithshme në organizatën studentore VLERA në Belgjikë

Organizata e studentëve shqiptar në Belgjikë VLERA ka hapur thirrjen për kryesinë e VLERA për periudhën 2018/19.

Të drejtë kandidimi kanë të gjithë studentët anëtar të organizatës, dhe vlen të përmendet që zgjedhjet kësaj rradhe do mbahen në ambientet e Parlamentit Federal.

Për më shumë informacione rreth këtij aktiviteti klikoni KËTU.