Beta

Zjarri dhe Facebook-u

7 tetor 2017, ora rreth 20, aeroplani aterroi në aeroportin e Prishtinës, i nisur nga Gjeneva. Duartrokitjet i dedikohen pilotit,…

...

NJOFTIM: Diaspora Flet në Austri

Germin gjatë datave 25-28 shtator do të jetë në Austri, Vjenë, për qëllim që të takohet me mërgimtarët shqiptarë që…

...