Beta

Germin

48 Tringë Smajli
Gjejë në hartë
  • 38

    Ngjarje
  • 155

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Germin është një organizatë jo-qeveritare e cila përdor teknologjitë dhe kanalet virtuale për të përfshirë diasporën në avancimin e zhvillimit të demokracisë në vendlindjet e tyre. Ne mundohemi të hulumtojmë dhe të sjellim kanalet e ICT për të lehtësuar dhe forcuar lidhjet mes Diasporës, qytetarëve dhe qeverive në Ballkanin Perëndimor.

Detajet

Viti i themelimit
2014
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
Kosovo
Macedonia the former Yugoslav Republic of
Montenegro
Aktivitetet
Advocacy
Events
Program Implementation
Research/Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter

Ngjarjet

Shkrimet