Beta

Bashkësia Shqiptare Prefektura e Istres

Dalmatinova ulica, Pula, Croatia
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Ruajtja dhe kultivimi i gjuhës, kulturës dhe traditave shqiptare.

Detajet

Viti i themelimit
1995
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Croatia
Aktivitetet
Communications
Events
Program Implementation
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter