Beta

Shoqata HOTLA

s.Otlja nn
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 2

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Ne jemi një organizatë joqeveritare, jo fitim prurëse me seli në Fshatin Hotël, Komuna e Likovës.
Qëllimet tona kryesore janë: zhvillimi rural, ndërtimi i infrastrukturës, zhvillimit i arsimit, kulturës, ambientit jetësor më të pastër, përkrahjes së rinisë etj.
Parimi jonë kryesor është transparenca në punë, të gjitha projektet tona do të jenë publike dhe opinioni do të informohen për të gjitha detajet e aktiviteteve tona.
Në këtë lajmërim të parë, dëshirojmë të falenderojmë të gjithë ata që na kanë ndihmuar, që të arrijmë regjistrimin e shoqatës dhe hapjen e zyrës së kompletuar!
Në ditët në vijim do ju informojmë më gjërësisht për hapat tonë të parë si dhe për mundësinë për antëtarsim vullnetar në Shoqatën tonë.

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Macedonia the former Yugoslav Republic of
Aktivitetet
Communications
Consulting/Training
Events
Research/Development
Technical Assistance/Capacity Development
Volunteering/Mentoring
Sports
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter