Beta

SHIKO

Zelgliweg 8
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata ka qëllim promovimin e kulturës shqiptare dhe integrimin e të rinjëve shqiptar në shoqërin zvicrane . Fushë veprimi i shoqatës është sidomos në kantonit Vaud ku në kuadër të aktiviteteve të sajë ka nxitur dhe mbështetur shoqatat e ndryshme shqiptare, zvicrane dhe të huaja duke krijuar një platëformë të informatave dhe duke harmonizuar energjitë me partnerët e ndryshëm.

Detajet

Viti i themelimit
2007
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Events
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter