Beta

Shoqata Atdheu Graz

Kärntner Straße 455, Graz, Austria
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Bashkimi i Shqiptarëve dhe Organizimi i tyre jashtë Atdheut.
Shoqata ATDHEU në Graz organizon, punon për Bashkimin e shqiptarëve në Graz. Aktivitet tona janë: humanitare, sportive, dhe kulturore.

Detajet

Viti i themelimit
2005
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Events
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter