Beta

Sindikalistët Shqiptarë në Zvicër

Zürich, Switzerland
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 2

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Grupi i parë aktiv i sindikalisteve shqiptarë në Zvicër u formua ne vitin 2003 në kuadër të sindikatës GBI, sekcioni i Cyrihut(sindikata e ndërtimtarisë dhe industrisë), që me vonë u shkri në Unia.

Grupi u themelua nga Drita Shabani, Muzli Berisha dhe Xhafer Sejdiu. Me vone grupit iu bashkuan edhe anetare te tjere.
Qëllimi i grupit është mbrojtja e të drejtave të punëtorve, informimi në radhë të parë të punëtorëve shqiptarë në Zvicër për rregullimin e kushteve të punès, organizimi sa ma i mirë i mergatës shqiptarë në Zvicër, e të tjera.

Detajet

Viti i themelimit
2003
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Advocacy
Events
Policy Development
Technical Assistance/Capacity Development
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter