Beta

The Women's Organization "Hope & Peace"

810 Pelham Park way South, #3E
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Organizata jonë punon në mbrojtjen e të drejtave të grave dhe fëmijëve.

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter