Diaspora në 11 vjet Shtetbërje

Lirim Krasniqi nga organizata jo-qeveritare Germin ka qenë i ftuar në emisionin e pasdites në Televizionin Tribuna. Krasniqi fillimisht ka treguar për misionin dhe programet e Germin, duke potencuar që ne mbështesim parimet dhe idealet se diaspora luan rol të gjerë dhe proaktiv në zhvillimin pozitiv të vendit amë.

Sa i përket rolit të Diasporës në 11 vjet Shtetbërje, Krasniqi është shprehur: “Diaspora shqiptare ka qenë katilizator i zhvillimeve të vendit amë, me peshë të madhe në çlirimin dhe pavarësimin e Kosovës”.  

Për më shumë, ju ftojmë që të ndiqni intervistën: