Ditët e Kulturës Shqiptare në Slloveni

Shoqata kulturore Iliria – SLO në bashkëorganizim me Ministrin e Diaspores organitzojnë një projekt të rëndësishëm Kulturor në Slloveni: “Ditët e Kulturës Shqiptare në Slloveni”. Ejani të shijoni të shtunën këngët e bukurua shqiptare të përpunuara në jazz nga Elina Duni dhe të msoni ate që nuk është thënë më parë për Fisnikët shqiptar të Koprit Venedikas.

Koncerti fillon nga ora 19:00 dhe hyrja është falas.