9 vjetori i Pavarësisë së Kosovës festohet me këngë e valle

Qendra Shqiptare për Kulturë dhe Integrim organizon mbrëmje për 9 vjetorin  e pavarësisë.

Më 11.02.2017, nga ora 20:00 fillon programi artistik me valle dhe këngë nga  Q.SH.K.I Besa

Për këngë do të përkujdesen Shyhrete Behluli Mahmut Ferati ,Gold AG ,Dafina Buzhala.

Per me shume informata ketu e keni linkun e Facebook-ut https://www.facebook.com/events/120097495146873/