Alketa Xhafa po e rikthen vepren e saj të famshëm të artit ‘Thinking Of You’ në Londër.

Ne jemi të kënaqur për të informuar se artistja kosovare / britanike Alketa Xhafa Mripa po e rikthen instalimin e saj të famshëm të artit ‘Thinking Of You’ në Londër.

Ambasada e Kosovës është krenare për të mbështetur Alketën dhe veprat e saj të dedikuara për të mbijetuarit e dhunës seksuale në Britani të Madhe, prandaj ne jemi të kënaqur t’ju informojmë se do të mbledhim veshjet për të mbijetuarit e dhunës seksuale në Britani të Madhe. Ju lutemi dhuroni një fustan për këtë arsye. #ArtInstallation do të hapet për publikun më 8 mars në Londër. Në Sheshin Qendror Shën Martins / Qilar.

Ju gjithashtu mund t’i dorëzoni veshjet personalisht në Ambasadë ose ju mund t’i dërgoni ato me postë në:Embassy of the Republic of Kosovo
8 John Street WC1N 2ES London