Artistët e fushave të ndryshme të diasporës shqiptare në Amerikë falenderojnë QKSHA me mbrëmje kulturore

Artistët e kuzhinës, këngës, aktrimit, dizajnit dhe vallzimit do të mblidhen së bashku për t’i falenderuar QKSHA në RIVERDALE për kontributin e tyre para, gjatë dhe pas Luftës së Kosovës.

Kuzhinjeri vljonjat me renome ne SHBA , Arijan Mersimi do të kujdeset për darkën me ”Six course menu”.

Vëllezërit Krasniqi do të jenë ata që do të sjellin kengën dhe këngetarët. Kurse, Tom Gjergji dhe Shaban Laçji do të shfaqin një pjesë teatrale përmes aktrimit.

Ngjarja fillon në ora 17:00 deri në 20:00.

Për me shumë informata këtu e keni linkun e Facbook-ut:https://www.facebook.com/events/1423476054334515