DIASPORA MOVIE NIGHT: CO-CREATING THE FUTURE!

Shoqata STUDENTI dhe organizata GERMIN ju ftojnë në shfaqjen e filmit dokumentar për Shkollën e Diasporës në Kosovë dhe Ndryshimtarët e saj që do të mbahet me 18 tetor 2018, e enjte, ora 18:30,në Universitetin e Cyrihut, salla KOL-F-101.