Dita e Flamurit – Sofra Dibrane

Shoqata atdhetare Dibra ju fton në manifestimin e Ditës së Flamurit në New York.

Pjesëmarrës në këtë manifestim do të jenë shumë artistë e këngëtarë të njohur.

Pagesa për person është $120 dhe ahengu do të zgjasë nga 7pm deri në 1am.

 

Adresa: The Vanderbilt, 300 Father Capodanno Blvd, Staten Island, NY 10305

WWW.DIBRA.ORG / 718-619-8474