Exhibition: Life in the Frame/Jeta në Kuadrat

Kemi kënaqësinë e veçantë që së bashku me Ministrinë e Diasporës dhe Investimeve Strategjike të sjellim në Londër ekspozitën “Jeta në Kuadrat” të artistit Mervan Mustafa. Ju ftojmë të na bashkoheni në hapjen e kësaj ekspozite në Ambasadën e Kosovës. Ngjarja fillon prej ores 18:30.