Ekspozitë: Familjet fisnike shqiptare në Koprin Venedikas

Ftoheni të merrni pjesë në ekspozitën “Familjet fisnike shqiptare në Koprin Venedikas”, organizuar nga shoqata “Labeatët” – Ulqin, në bashkëpunim me shoqatën “Iliria” – Kopër dhe Peter Shoka, drejtor i Bibliotekës Kombëtare në Kopër. Ekspozita do të mbahet në Galerinë e Qendrës Kulturore në Ulqin, më datë 25 prill 2017, nga ora 20:00.

Ju mirëpresim.