Festa e Pavarësisë së Kosovës 2019 në DALLAS/FORT WORTH, TEXAS

KOMUNITETI SHQIPTAR AMERIKAN NË DALLAS/FORT WORTH, TEXAS
QENDRA KULTURORE SHQIPTARE AMERIKANE NË TEXAS PREZENTON:
“FESTËN E PAVARËSISË SË KOSOVËS 2019 NË DALLAS/FT.WORTH, TX”

Bashkohuni me ne për një mbrëmje të paharruar, me vallë dhe kengë shqiptare të kënduara nga artistet Albërije Hadërgjonaj dhe Afrim Aliu
Çmimet e biletës të darkës: Për të rritur: $70, Per fëmijët nën 12 vjeç: $25, Për fëmijët nën 2 vjeç: FALAS.

Për më shumë informata klikoni Këtu.