Festa e Pavarsisë së Kosovës në Illinois

Me rastin e Pavarësisë së Kosovës Komuniteti Shqiptaro-Amerikan në Illinois (AACI) organizon mbrëmje madhështore festive. Për argëtimin tuaj do përkujdesën artistët e njohur Florent Nushi dhe Adelina Thaçi.

Të gjitha kontributet shkojnë drejt vendosjes së një Qendre Kulturore në Chicago.

 

Më shumë infromata mund të gjeni duke klikuar Këtu.